Γ.Τράγκας: Μακεδονικό και συντάξεις δρομολογούν εκλογές -Ο Τσίπρας ικανοποιεί με κάθε τρόπο τους ξένους και ο Καμμένος εξαφανίζεται!

Για τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγούν όλο και πιο γρήγορα σε πρόωρες εκλογές αλλά και για την άδικη επίθεση εις βάρος των αστυνομικών που γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου έκανε λόγο ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή Εν Αθήναις που μεταδίδεται από τα Παραπολιτικά FM.
O Γιώργος Τράγκας μίλησε για έναν πρωθυπουργό που προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά προσπαθεί με κάθε κόστος να κερδίσει λίγο περισσότερο χρόνο στην εξουσία κάτι όμως το οποίο είναι εξαιρετικά επιζήμιο για το μέλλον της χώρας.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκτεταμένη πολιτική ανωμαλία προκειμένου, όπως πιστεύει, να επιβιώσει πολιτικά και να ικανοποιήσει τους ξένους παράγοντες που τον στήριξαν μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα ΜΟΝΟ η Εστία, η κυβέρνηση επιχειρεί να αναβάλει την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού γιατί δεν έχει λάβει οριστική απόφαση εάν θα αναγράφεται στο προσχέδιο η μείωση των συντάξεων από 1.1.2019.
Προσπαθεί να κερδίσει ολιγοήμερη αναβολή ενώ όλα δείχνουν ότι πάμε σύντομα σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και κάλπες.
Όπως μαθαίνω έχει ήδη υποβληθεί από την κυβέρνηση το ερώτημα προς τις αρμόδιες αρχές εάν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός καλπών για τις εκλογές του Μαΐου και ζητείται απάντησε το αργότερο μέχρι 19 Οκτωβρίου.
Μακεδονικό και συντάξεις δρομολογούν πρόωρες εκλογές ενώ ο Τσίπρας πέφτει και ο πολιτικός συνεταίρος του εξαφανίζεται.
Ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, φώναξε «δεν θα παίξω παιχνίδια, θέλω να προστατέψω το εθνικό συμφέρον, πρέπει να διαμορφώσουμε συμμαχίες, ο καλύτερος στρατηγικός σύμμαχος στην περιοχή (δηλαδή στα Βαλκάνια) είναι οι ΗΠΑ!».
Μιλώντας για το ζήτημα των Ρώσων διπλωματών και τη στάση της Αθήνας, ο Τσίπρας ανέφερε ότι πήραμε μια απόφαση προκειμένου να προστατέψουμε τα εθνικά συμφέρονται και αυτό ήταν ένα πολύ καθαρό σήμα.
Πιστεύω ότι η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει αλλά δεν ξέρω εάν ο συνασπισμός θα επιβιώσει, τόνισε δίνοντας το πρώτο καθοριστικό σήμα διάλυσης των σχέσεων με τον Καμμένο, μετά το 0,6% που του έδωσε η εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη.
Αυτό είπε ο Τσίπρας, είναι κάτι που ο συνεταίρος μου θα αποφασίσει.
Στα γειτονικά Σκόπια, ο Ζάεφ φωνάζει ότι ο ύμνος και η σημαία παραμένουν τα ίδια. Και από το μνημείο του Ίλιντεν, μια επιλογή που δεν ήταν καθόλου τυχαία – αυτά να τα βλέπουν οι Κοτζιάς και Τσίπρας – προέβη σε διάγγελμα καλώντας τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν!
Προσέξτε!
Χρησιμοποίησε ο Ζάεφ το μνημείο που θυμίζει την επανάσταση των Σλάβων και τον αλυτρωτισμό απέναντι στα εδάφη της Βορείου Ελλάδος και στην Μακεδονία του Αιγαίου, ενώ ο Ιβάνοφ, ο Σκοπιανός πρόεδρος, μιλώντας στον ΟΗΕ, κάλεσε τον λαό να μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα, κάλεσε τον λαό να δείξει με την αποχή του ότι καταψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών!
Σκεφτείτε την επόμενη ημέρα της κύρωσης αυτής της συμφωνίας, με πόση ένταση θα ξεκινήσει επιχείρηση αλυτρωτισμού και διεκδίκησης εδαφών στη Βόρεια Ελλάδα!!!
Αφού ο μετριοπαθής Ζάεφ έχει ξεχάσει το Βόρεια Μακεδονία και μιλάει για την υλοποίηση των ονείρων των προγόνων του και για την εξέγερση του Ίλιντεν, φανταστείτε τι θα γίνει μόλις φύγει από την κυβέρνηση και έρθουν οι σκληροπυρηνικοί που θα βρουν την χώρα μέσα στο ΝΑΤΟ και σε ευρωπαϊκό, φιλογερμανικό δρόμο!!!
Σίγουρα υπάρχει μια σύγκρουση Δυτικών και Ρώσων στα Βαλκάνια, σίγουρα οι Αμερικανοί προσπαθούν να αναχαιτίσουν την ρωσική επιρροή τόσα στα Βαλκάνια όσο και στην Ελλάδα, σαφέστατα, είμαστε εντός του ΝΑΤΟ και θέλουμε να έχουν στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ, διευρυμένες, αλλά πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν διεκδικήσεις και αλλαγές συνόρων.
Γιατί είναι πολύ πιθανό στα πλαίσια αυτής της σταθερότητας να δεχθούμε πιέσεις για παραχωρήσεις τόσο στα βόρεια σύνορα όσο κυρίως στο Αιγαίο και στη Θράκη.
Τσίπρας – Καμμένος, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία, έχουν δώσει τα πάντα χωρίς καμία σκληρή διαπραγμάτευση και χωρίς ευδιάκριτα ανταλλάγματα.
Αντίθετα, δρομολόγησαν δυσοίωνες καταστάσεις για το έθνος και την ελληνική κοινωνία.
Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης έχει δίκιο που λέει ότι η συμφωνία αυτή παράγει ήδη αποτελέσματα.
Όπως μεταδόθηκε από τη Νέα Υόρκη, γέμισε η Αστόρια και το Κουίνς με αφίσες «Τσίπρα είναι ανεπιθύμητος».
Ο πρωθυπουργός μπορεί να πήγε σε μια δεξίωση για να χαιρετήσει ομογενείς, αλλά δεν απέφυγε τις αντιδράσεις των μελών των μακεδονικών σωματείων και γενικά όλων όσων απορούν με τις θριαμβολογίες του για την συμφωνία που πέτυχε η συγκυβέρνηση των εθνικών καταστροφών.
Θέλω να πω λίγα λόγια για τους αστυνομικούς που η εκάστοτε κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί – ειδικά επί μνημονίων – για να καταστέλλει τις αντιδράσεις των πολιτών ενώ ταυτόχρονα άπαντες απαιτούν να υπάρχει πλήρης έννομη τάξη, και κατά την διάρκεια των συλλήψεων οι αστυνομικού να είναι γνώστες του σαβουάρ βιβρ και να ρωτάνε τους ληστές, τους κακοποιούς ή τα βαποράκια των ναρκωτικών εάν θα θέλουν να δώσουν τα χέρια για να βάλουν χειροπέδες και να προσαχθούν στο τμήμα.
Η Ελλάδα, βέβαια, δεν είναι μια κανονική χώρα!!! Έχει μνημόνιο, και υπηρετεί κατοχικό σύμφωνο!!!
Ένας κανονικός λαός δεν ψηφίζει ξανά έναν πολιτικό που παίρνει ένα πελώριο ΟΧΙ και το κάνει ένα γιγαντιαίο ΝΑΙ!
Ένας κανονικός λαός, δεν μπορεί να ανεχθεί δύο μη κανονικούς πολιτικούς, όπως οι Τσίπρας – Καμμένος!!!
Επομένως, δεν πρέπει να μας ξενίζει ότι φωνάζουμε για τη δημόσια τάξη αλλά ταυτόχρονα θέλουμε οι αστυνομικοί να πετάνε λουλούδια σε όσους παραβιάζουν τον ποινικό νόμο.
Φίλες και φίλοι, στην Αστυνομία πάνε κατά συντριπτική πλειοψηφία παιδιά φτωχών οικογενειών που δεν μπορούν να πάνε στο Χάρβαρντ ή στο Γέιλ, που δεν μπορούν να σπουδάσουν στο Λονδίνο ή στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.
Πάνε δικά μας παιδιά, του λαού που τα πρώτα χρόνια παίρνουν γύρω στα 800 ευρώ, εκπαιδεύονται πλημμελώς και επί μνημονίου καλούνται να επιβάλουν την τάξη χωρίς αλεξίσφαιρα, χωρίς εκπαίδευση και τις περισσότερες φορές χωρίς περιπολικά και απαραίτητη βενζίνη.
Αυτά τα παιδιά που πάνε στην Αστυνομία αξίζουν το σεβασμό όλων γιατί χωρίς την παρουσία τους θα είμαστε χειρότερη ζούγκλα και θα γίνουμε μία επικίνδυνη περιοχή που θα θυμίζει τις χειρότερες ημέρες του Σικάγο, του Μπρονξ, της Μποκοτά και της Τιχουάνα!!!
Πέφτει πολύ βρίσιμο και κριτική στους Αστυνομικούς που επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον άτυχο Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που κρατούσε ένα σπασμένο γυαλί στα χέρια.
Μάλιστα υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει, όπως σας είπα και χθες, ότι τον κλωτσάνε στο σώμα.
Θέλω να μου πει κάποιος από εσάς πώς μπορείς να αποσπάσεις ένα κομμάτι γυαλί ή ένα μαχαίρι από κάποιον που κινείται έστω και ζαλισμένος επιθετικά ή προσπαθεί να φύγει!!!
Αν συνεχίσουμε να βρίζουμε τους αστυνομικούς, σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί κανένας έξω, ούτε ημέρα ούτε νύχτα!!!
Η κυβέρνηση επιδεικνύει ανυπόφορη υποκρισία έχοντας στο υπουργείο δύο κυρίες που θέλουν να το παίζουν δημοκρατικές ενώ ταυτόχρονα αν πρόκειται για την προστασία του Τσίπρα, δίνουν εντολές να πέσει αλύπητο ξύλο και τόνοι χημικών στην ΔΕΘ.
Την ίδια ώρα με ευκολία ανακοινώνουν ένορκες διοικητικές εξετάσεις, για αστυνομικούς που παραβίασαν το νόμο ή ελέγχονται για κατάχρηση εξουσίας.
Όταν κυρία Γεροβασίλη και η κυρία Παπακώστα δίνετε εντολή για επίθεση, είναι αδύνατον από το γραφείο σας να μετρήσετε τις γκλοπιές και τα δακρυγόνα που θα πέσουν στο πεδίο σύγκρουσης.
Και είστε πραγματικά γελοίες να επιδεικνύετε ευαισθησίες που περιθωριακές ομάδες παρακάμπτοντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα που καλεί τον Πολιτεία και τους πολίτες να σέβονται τις ζωές και τις περιουσίες όλων των πολιτών.
Βέβαια, επί μνημονίου, προκειμένου οι κυβερνήσεις και κυρίως η τελευταία να δείξουν ότι είναι φιλάνθρωπες, δίκαιες και ότι μοιράζουν τα αντίδωρα στους φτωχούς (την ώρα που τους κατα-ληστεύουν), κάθε φορά που ο νόμος ή οι εκπρόσωποί τους έρχονται σε σύγκρουση με περιθωριακές ομάδες, δηλαδή με την πελατεία τους, βγαίνουν και βρίζουν την Αστυνομία ή ζητούν τον έλεγχο των αστυνομικών!!!
Φυσικά η αστυνομία είναι το πρώτο εργαλείο, μαζί με τους φορολογικούς μηχανισμούς για την επιβολή και υλοποίηση των μνημονίων.
Ας είμεθα προσεχτικοί όταν λέμε σε έναν άνδρα ή μια γυναίκα αστυνομικό που παίρνουν 800 ευρώ ότι είναι φασίστες γιατί πήγαν να συλλάβουν κάποιον που απειλούσε με ένα μαχαίρι ή με ένα τζάμι στο χέρι. Ή δεν ήξερε τι έκανε!!!
Γιατί οι κυβερνώντες, οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι τους κλείνουν τα μάτια όταν πέφτει αγριότατο ξύλο εναντίον διαδηλωτών που θεωρούνται πολιτικοί αντίπαλοι ή αντιδρώντες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι αυτοί που στέλνονται στα νοσοκομεία παρουσιάζουν εγκεφαλική αιμορραγία ή αποκτούν κακώσεις που θα τις φέρουν σε όλη τους τη ζωή.
Δεν μπορεί το αριστερό ξύλο να είναι πούπουλο και το δεξιό να είναι βάρβαρο και θανατηφόρο. Και δεν μπορεί η σύλληψη του θερμόαιμου διαδηλωτή να είναι θεμιτή με κλωτσιές και χειροπέδες και του ζαλισμένου περιθωριακού αθέμιτη και παράνομη!!!»
Από το Blogger.