Ανεπιθύμητοι και στην Ομογένεια– «Κρύφτηκαν» οι Τσίπρας-Κοτζιάς από τους ομογενείς στη Ν. Υόρκη

Ανεπιθύμητοι οι Τσίπρας-Κοτζιάς στις ΗΠΑ. Οι Μακεδόνες ομογενείς μας εξέδωσαν ανακοίνωση που χαρακτηρίζουν ως persona non grata τα δύο πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, οι δύο πολιτικοί, υπό τον φόβο των αντιδράσεων της Ελληνικής ομογένειας, επέβαλαν στο Γενικό Προξενείο αλλαγή της τοποθεσίας κλειστής δεξίωσης.
Αντί για το Προξενείο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στον χώρο χωρίς διαπίστευση! 
Ταυτόχρονα η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση και με μία ιστορική ομόφωνη απόφαση ισοπεδώνει τον Ελληνα πρωθυπουργό και τον Ν. Κοτζιά.
Δείτε την εικόνα:Οι Ελληνες πλέον σε όλο τον κόσμο ξεσηκώνονται. Δεν μπορούν να ανεχθούν την εκχώρηση του ονόματος και της Ιστορίας. Η οργή ξεχειλίζει για το ξεπούλημα. Την ίδια στιγμή ο προκλητικό Ζ. Ζάεφ τα παίζει όλα για όλα και… δουλεύει ψιλό γαζί τους Ελληνες.
Από το Blogger.