Τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης στον Έβρο: Εισήλθαν 200 Λαθρομετανάστες σε μία μέρα

Περίπου 200 μετανάστες και πρόσφυγες προερχόμενοι από Τουρκία πέρασαν σήμερα στον Έβρο, σε μια απ’ τις πιο μαζικές εισροές σε μια μόνο ημέρα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκαν στην περιοχή της Κανδύλης και ακολούθως μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας, όπου πραγματοποιείται μια πρώτη καταγραφή. Πολλοί απ’ αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται απ’ το Ιράκ.
Πρόκειται ουσιαστικά, για ένα τεράστιο κύμα μεταναστών από την άλλη πλευρά, η οποία όπως όλα δείχνουν έχει «ανοίξει την κάνουλα» και «γεμίζει” αφειδώς τον Νομό Έβρου με εκατοντάδες μετανάστες υλοποιώντας σαφώς ένα σχέδιο υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδος.
Αυτό όμως που έχει θορυβήσει πολλούς Έλληνες αμυντικούς αναλυτές είναι οι εντελώς «αυθόρμητες καθιστικές διαμαρτυρίες των προσφύγων/μεταναστών στην μέση του οδοστρώματος στον Έβρο».
Αυτό που έγινε σήμερα στην Ορεστιάδα ήταν το δεύτερο κρούσμα μέσα στον μήνα Οκτώβριο (το προηγούμενο έγινε στις 02 Οκτωβρίου 2018) από μετανάστες που μόλις είχαν περάσει από το τουρκικό έδαφος και από το στυγνό τουρκικό καθεστώς, σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να δράσουν με αυτόν τον τρόπο.
Απότοκο αυτής της ενέργειας ήταν η διακοπή των κινήσεων αυτοκινήτων σε μια ζωτική αρτηρία, ακόμα και των στρατιωτικών οχημάτων των ελληνικών στρατιωτικών παραμεθόριων μονάδων στην άκρως ευαίσθητη περιοχή του Έβρου.
Ποιος ακριβώς «έσπρωξε» αυτούς τους ανθρώπους να κλείσουν εθνικό οδικό δίκτυο σε έναν τόσο ευαίσθητο για την εθνική ασφάλεια νομό;
Σε συνδυασμό, το τελευταίο διάστημα με άλλες αυθόρμητες «διαμαρτυρίες» άλλων προσφύγων στην Μαλακάσα, Μόρια και άλλου, έχουμε ένα «κύμα ανησυχίας» στην ελληνική επικράτεια, το οποίο δεν είναι κατανοητό για ποιόν λόγο συμβαίνει.
Οι πρόσφυγες κατηγορούν την ελληνική πολιτεία ότι αθέτησε την υπόσχεση που τους είχε δοθεί για άμεση μετακίνησή τους σε σπίτια και ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα εδώ και μέρες να περιφέρονται σε δρόμους της Αθήνας και να κοιμούνται όπου βρουν.
Μήπως όμως «πίσω από όλα είναι το καθεστώς Ερντογάν, το οποίο επιχειρεί μ’ αυτήν την υβριδικού τύπου «δράση”, να προκαλέσει στην χώρα μας αποσταθεροποίηση ενόψει των σχεδίων στα ενεργειακά ζητήματα σε Αιγαίο και Κύπρο;
Από το Blogger.