«Φρένο» από Βρυξέλλες σε 120 δόσεις και νόμο Κατσέλη

Αποτέλεσμα εικόνας για εοκ βρυξελλες
«Φρένο» στη νέα ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για τις 120 δόσεις αλλά και στην παράταση του νόμου Κατσέλη για έναν ακόμη χρόνο φαίνεται πως βάζουν οι Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες δεν είναι ελπιδοφόρα για τα δύο αυτά μείζονα θέματα αφού οι διαβουλεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και ευρωπαϊκών θεσμών δεν προχωρούν όπως θα ήθελε η Αθήνα.
Αναφορικά με το σχέδιο που είχαν επεξεργαστεί τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας σχετικά με τη νέα ρύθμιση στην οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν μισθωτοί, συνταξιούχοι και επαγγελματίες οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από την ηλεκτρονική πλατφόρμα των 120 δόσεων του εξωδικαστικού μηχανισμού φαίνεται πως για την ώρα … σκοντάφτει.
Αρνητικοί εμφανίζονται όμως οι Ευρωπαίοι και για το θέμα του ελληνικού αιτήματος για παράταση του νόμου Κατσέλη για άλλο ένα έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ευρωπαίοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η προστασία της πρώτης κατοικίας και ότι θα πρέπει να απαλλαγούν οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια.
Από το Blogger.