Η ΠΟΕΔΗΝ πέταξε σανό στο υπ. Οικονομικών και τα ΜΑΤ


«Δεν τρώμε σανό να πιστέψουμε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια» τονίζουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
Σανό στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης άπλωσαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που συμμετέχουν στην πανναττική στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.
Λίγο πριν τις 10 το πρωί ορισμένοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτήριο της οδού Νίκης και για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση καθώς οι αστυνομικοί που ήταν παραταγμένοι δεν τους το επέτρεψαν. Κατά τη διάρκεια της έντασης, μάλιστα, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πέταξαν σανό και στους αστυνομικούς.
Στο πανό που έχουν απλώσει στην οδό Νίκης αναγράφεται η φράση «Δεν τρώμε σανό να πιστέψουμε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια».
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε ότι «δεν τρώμε σανό να πιστέψουμε ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια με τις προβλέψεις (σ.σ. του προϋπολογισμού) για διαρκή λιτότητα και την καθήλωση των δαπανών για την υγεία στα τριτοκοσμικά επίπεδα που βρίσκονται σήμερα». «Η κυβέρνηση μας τα παίρνει από όλες τις μπάντες για να κοκορεύεται ο Αλέξης Τσίπρας. Παίρνουμε 800 ευρώ, οι νεοδιόριστοι 600 ευρώ, αναμένεται να κόψουν το επίδομα βαρέας απασχόλησης, δεν μας εντάσσουν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Δεν αντεχόμαστε να είμαστε το κυτίο παραπόνων ασθενών και συγγενών» κατέληξε ο κ. Γιαννάκος.
Από το Blogger.