Την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης - Δεν έγινε δεκτή


Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης. Ο κ. Σγουρίδης είχε μιλήσει το πρωι στον ΘΕΜΑ 104,6 και είχε εκφράσει την άποψη για κίνδυνο θερμού επεισοδίου που μπορεί να καθυστερήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, συνεργάτης του Πάνου Καμμένου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, αντιπροέδρου του συγκυβερνώντος κόμματος.
Μετά το σάλο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις Σγουρίδη, ο Πάνος Καμμένος αποστασιοποιήθηκε από τις δηλώσεις του στενού του συνεργάτη και αντιπροέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο θα μπορούσε να είναι το γεγονός που θα ανατρέψει την αναμενόμενη κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων προς επικύρωση.
«Θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επισοδείων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» έγραψε στην ανορθόγραφη ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αδειάζοντας με εύσχημο τρόπο τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, χωρίς όμως να κατονομάζει τον Παναγιώτη Σγουρίδη. Επιπλέον, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έγραψε το παραμικρό για το Σκοπιανό, τη Συμφωνία των Πρεσπών ή την προαναγγελθείσα παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας όταν η συμφωνία για μετονομασία της γειτονικής χώρας σε Βόρεια Μακεδονία φτάσει στη Βουλή.
Από το Blogger.