Νέο σόου Καμμένου -Πάει ο ίδιος στην Επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών

Για ένα κοινοβουλευτικό σόου υψηλών τόνων ετοιμάζεται ο Πάνος Καμμένος στην απογευματινή συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων, όπου θα συζητηθεί για πρώτη φορά η συμφωνία των Πρεσπών.
Η συζήτηση στην επιτροπή ξεκινάει στις 6 το απόγευμα.
Μέχρι σήμερα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της βουλής, όπου έρχεται η Συμφωνία, ήταν ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης, που παραμένει πιστός στον κ. Καμμένο και ούτε έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών φυσικά. Το γεγονός λοιπόν ότι ο πρώην υπουργός Αμυνας τον αντικατέστησε με τον εαυτό του, κάνει σαφές ότι ο Πάνος Καμμένος- αν και δεν συνηθίζεται για Αρχηγούς κομμάτων- πάει στην Επιτροπή με μόνο στόχο για να κάνει φασαρία.
Αλλωστε έχει προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό ότι πλέον οι σχέσεις τους εισέρχονται σε πολεμική φάση. Και παρότι η «επανάσταση» του Πάνου Καμμένου είναι προσχεδιασμένη ανάμεσα στους δύο πρώην κυβερνητικούς εταίρους, με στόχο την πολιτική επιβίωση του άλλοτε υπουργού Αμυνας, εντούτοις ζημιώνει τον Αλέξη Τσίπρα το διαρκές σφυροκόπημα Καμμένου.
Από το Blogger.