Αποκεφάλισαν 6χρονο στη Σαουδική Αραβία λόγω της θρησκείας του


Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη, το περιστατικό με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι στη Σαουδική Αραβία.
Το παιδάκι αποκεφαλίστηκε από έναν ταξιτζή λόγω… της θρησκείας του, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του.
Η πρωτοφανής βαρβαρότητα σοκάρει. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το αγοράκι είχε φτάσει στον ναό του Προφήτη Μουχαμάντ μαζί με τη μητέρα του.
Κάποια στιγμή τους πλησίασαν άγνωστοι και τη ρώτησαν αν ήταν Σιίτες. Οταν η γυναίκα απάντησε καταφατικά ένα ταξί πλησίασε, σταμάτησε μπροστά της και άρπαξε το παιδί.
Ο ταξιτζής κρατώντας έναγυαλί από σπασμένο μπουκάλι, αποκεφάλισε το παιδί μπροστά στα μάτια της μητέρας του, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε. Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε να το μαχαιρώνει επανειλημμένα.


Sajid Hussain@Sajid14hussainSmallest coffins are the heaviest
That's barbaric how that Saudi driver beheaded 6years old Zakariya. You don't need to be a Shia or Sunni. Try to be a a Human first. Justice Delayed means Justice Denied. #JusticeForZakaria
12:47 PM - Feb 8, 2019
249
232 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας, προσπάθησε να σταματήσει τον ταξιτζή αλλά δεν τα κατάφερε.
Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Shia Rights Watch».
Προς το παρόν δεν είναι γνωστό για ποιο λόγο ο ταξιτζής σκότωσε τόσο βάναυσα το παιδάκι, ωστόσο πηγές της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Από το Blogger.