Υπερήφανη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ το Κίνημα που ανακοίνωσε σήμερα ο Τάκης Μουσσάς (βίντεο)

Με το σύνθημα Πατρίδα - Σημαία - Θρησκεία - Οικογένεια  ο Επικεφαλής του κινήματος Ελεύθερη Ελλάδα , Τάκης Μουσσάς, ανακοίνωσε σήμερα την κατάθεση των υπογραφών και των υπόλοιπων δικαιολογητικών στον Άρειο Πάγο για την επίσημη ίδρυση του κινήματος "Υπερήφανη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ". 
Ο "Freedom" μετεξελίχθηκε σε κίνημα
Ο γνωστός δημοσιογράφος όπου μέσα από το διαδικτυακό κανάλι του στο Youtube: Takis Moussas , έδωσε το αγωνιστικό, πατριωτικό παρόν σε όλα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ενώ παράλληλα κάθε βράδυ αποκαλύπτει και βγάζει στο φως όλα τα σκοτεινά σημεία της προδοτικής συμφωνίας και της κυβέρνησης εν γένη, υπερασπιζόμενος όλα τα εθνικά θέματα,  εξελίχτηκε σε παγκόσμιο κίνημα και στοχεύει στην κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Ομογένειας ανά τον κόσμο. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του νέου κινήματος πως Το πολιτικό κόμμα που έχει ως ονομασία,  ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ δημιουργήθηκε με στόχο, να υπηρετήσει την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, που είναι και το μόνο πολίτευμα που αποδεχόμαστε, στην χώρα που γεννήθηκε η #ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ #ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα πολιτικό κίνημα που σκοπό έχει την προστασία των θεμελιωδών αρχών του απανταχού Ελληνισμού, την ελευθερία, τη φιλοπατρία, τη δημοκρατία, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια, τη δικαιοσύνη, την ισονομία και την αξιοκρατία. Επιθυμεί να είναι ο εκφραστής όλων των Ελλήνων σε κάθε σημείο του πλανήτη και να αγωνιστεί για ένα περήφανο Ελληνικό Έθνος. Σκοπός είναι η ευημερία όλων των Ελλήνων και η πρόοδος του απανταχού Ελληνισμού.
Το Newss.gr εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια του, όπως εξάλλου ευχόμαστε και σε κάθε αξιόλογη πατριωτική πρωτοβουλία. 
Δείτε το βίντεο από την ανακοίνωση: Από το Blogger.