Ρεκόρ Γκίνες για την Κουντουρά, έβγαλε λόγο σε άδειες καρέκλες στο Ηράκλειο


Σε... σχεδόν άδεια αίθουσα μίλησε απόψε στην Κρήτη η Ελενα Κουντουρά.
Η υπουργός Τουρισμού θέλησε να κάνει τον απολογισμό του έργου του υπουργείου της και την επόμενη ημέρα του Τουρισμού στην Κρήτη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο
Ωστόσο, η εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» εξελίχθηκε σε... ναυάγιο, καθώς στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκαν παρά ελάχιστοι - και αυτοί ήταν θεσμικοί παράγοντες.
Η άδεια αίθουσα την ώρα της ομιλίας της Ελενας Κουντουρά
Πιο συγκεκριμένα, παρέστη ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Γ. Βαμιεδάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ Απ. Φιλιππής, ο νέος Συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Κλαράκης και άλλα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.Η Ελενα Κουντουρά ενώ μιλάει μπροστά σε ελάχιστους
Τα άδεια καθίσματα, ερμηνεύονται ως δείγμα της έντονης δυσαρέσκειας για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ανθυποψήφιός της για την ευρωβουλή, Π. Κουρουμπλής παρέστη στην εκδήλωση καθώς βρίσκεται στην Κρήτη στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί.
Η Ελενα Κουντουρά με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και θεσμικούς φορείς.
Η υπουργός, κατά την διάρκεια της ομιλίας αναφέρθηκε στα μέτρα που εφάρμοσε αλλά και που έχει σχεδιάσει το υπουργείο Τουρισμού για το επόμενο διάστημα με άξονα την Κρήτη. Εμφανίστηκε αισιόδοξη και για τη σεζόν που ξεκινά, τονίζοντας παράλληλα τον σημαντικό ρόλο και τις προσπάθειες των τοπικών φορέων.
Από το Blogger.