Αλβανοί; Πιάστηκαν ον κάμερα να κατεβάζουν και να σκίζουν την Ελληνική σημαία στο Ρέθυμνο (video)

Το βίντεο τραβήχτηκε χτες  το πρωί και δείχνει δυο άνδρες να κατεβάζουν και να σκίζουν την Ελληνική σημαία, ενώ στη συνέχεια τους παρέλαβε ημιφορτηγάκι που ευτυχώς κρατήθηκαν οι πινακίδες του. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να βρεθούν οι ανθέλληνες. Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε μήπως και βρεθούν .Σύμφωνα με πληροφορίες το  περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Δαφνές στο Ηράκλειο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Αλβανοί εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με Ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο. 
Στο βίντεο που τράβηξε ανυποψίαστος πολίτης, καθώς δεν γνώριζε αρχικά περί τίνος πρόκειται (νόμιζε πως θα γίνει αλλαγή της σημαίας λόγω φθοράς) φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος.
Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες.
Ο εντοπισμός τους είναι θέμα ωρών καθώς η ταυτότητα τους είναι γνωστή.
Το πρωί στο σημείο συγκεντρώθηκαν ντόπιοι οι οποίοι ήθελαν στα χέρια τους τους δύο δράστες, οι οποίοι όμως δεν εμφανίστηκαν.
Από την έρευνα που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα, προέκυψε ότι το συγκεκριμένο όχημα είχαν νοικιάσει φοιτητές από κολέγιο της Γαλλίας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Κρήτη από τις 31 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής!
Οι φοιτητές αναζητήθηκαν, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι η ομάδα των 36 Γάλλων είχαν αναχωρήσει για την πατρίδα τους το απόγευμα της Δευτέρας, από το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου. 
Πάντως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση, για να εξακριβώσουν αν είχαν στην κατοχή τους το λευκό βαν την ώρα που συνέβη το περιστατικό. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι γαλλικές αρχές. Από το Blogger.