Ξεσπούν οι γονείς του Κωνσταντίνου: Μας τυράννησαν έξι ώρες με το όπλο στο μέτωπο

Έχει περάσει μια βδομάδα από τη μέρα που ο ομογενής Ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της μαφιόζικης  αλβανικής αστυνομίας.
Ο πόνος της οικογένειας κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οι αλβανικές Αρχές δεν έχουν παραδώσει τη σορό του προκειμένου να μπορέσουν να του πουν το «τελευταίο αντίο» φίλοι και συγγενείς του, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι.
«Το παιδί θέλω και τίποτα άλλο και αν μπορούν να βοηθήσουν ας βοηθήσουν, μόνο το παιδί μου θέλω», λέει ο πατέρας του.
Συγκλονίζει και η κραυγή αγωνίας της μητέρας: «Το παιδί μου τι το κάνουν εκεί; Τι το κρατάνε και μας ταλαιπωρούν; Τι άλλο θέλουν; Να μας εξοντώσουν από τα μέρη μας;» αναρωτιέται η τραγική μάνα που περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με τον γιο της αλλά και τα όσα δραματικά βίωσε όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν σπίτι της αναζητώντας τον γιο της:
«Εδώ μας τυράννησαν έξι ώρες μέσα στο σπίτι, με το όπλο στο μέτωπο συνέχεια… ‘Μίλα ελληνικά’, ‘μα δεν ξέρω, είμαι Ελληνίδα’, με πετάνε στον καναπέ.. ‘Αυτό τι το θες;’ «Είμαι χριστιανή ορθόδοξη», και πάλι με πετάνε, και μου δίνουν μια με το όπλο, με το κοντάρι και του σκάω το όπλο και μου λέει ‘θέλεις να σου την μπουμπουνίσω;’ ‘Κάνε ό,τι θες, μόνο το παιδί μου θέλω» αναφέρει η μητέρα του 35χρονου ομογενούς.
Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με τον γιο τους και ζήτησαν τη βοήθεια του ελληνικού κράτους για να τον κηδέψουν το συντομότερο.
Από το Blogger.